Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/45/pharmano/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs4/45/pharmano/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Henkilöstö

Yhteystiedot

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa: etunimi.sukunimi@pharmanova.fi

Asiakaspalvelu
Puh. 020 761 9670
Sähköposti: info@pharmanova.fi

24 h pumpputukipalvelu
Puh. 020 761 979

Henkilöstö

Sari Kauno, asiakkuuspäällikkö
040 197 6967

Vastaan diabetestuotteiden, kuten Animas-insuliinipumppujen, Dexcom-sensoroinnin, Diasend-ohjelman sekä Eversense CGM -järjestelmän myynnistä ja koulutuksesta. Vastuualueitani ovat Oysin ja Kysin erva-alueet sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiiri. Olen myös yksi pumpputukinumeron päivystäjistä. Olen työskennellyt insuliinipumppujen parissa vuodesta 1999, ja Pharmanovalla vuodesta 2016. Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja innovatiivisuus. Voin tuoda asiakkaille kehityksen kärjessä olevia tuotteita. Vapaa-ajalla harrastan liikuntaa, matkustelua ja lukemista.

Olli Tiainen, asiakkuuspäällikkö
040 680 0835

Vastaan sairaalatarvikkeisiin, Ekos-trombolyysihoitoon ja biopsianeuloihin liittyvistä asioista sekä sädesuojatarvikkeista ja Clipper-ihokarvanleikkureista. Toimin myös Ekos-hoitojen tukena ympäri Suomen, ja työssäni onkin parasta se, kun saan Ekos-laitteiden kautta olla auttamassa potilaita. Pharmanovalla olen työskennellyt vuodesta 2014. Taustaltani olen röntgenhoitaja, ja minulla on pitkä kokemus lääketeollisuudesta. Vapaa-aika kuluu pitkälti puutarhatilan viljelytöissä Kemiönsaaressa, jossa pari tuhatta omenapuuta ja viinimarjapensasta pitävät kiireisenä.

Vappu Berg, myyntiassistentti
020 761 9670

Vastaan muun muassa asiakaspalvelusta, logistiikasta ja henkilöstöasioista. Olen uusi Pharmanovalla ja aloitin elokuussa 2019. Työssäni pidän erityisesti yhteistyöstä asiakkaiden kanssa sekä työn vaihtelevuudesta ja monipuolisuudesta, sillä yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen. Vapaa-ajalla monimuotoinen liikunta ja lukeminen ovat lähellä sydäntäni.

Hanna Auvinen, myyntipäällikkö
040 673 7467

Vastaan suhteista tuotteiden toimittajiin sekä asiakkaisiin ja olen myös yksi pumpputukinumeron päivystäjistä. Taustaltani olen biolääketieteen maisteri ja lääketieteen tohtori. Olen työskennellyt Pharmanovalla vuodesta 2013. Työssäni pidän erityisesti ongelmanratkaisusta ja siitä, kun löydämme maailmalta diabetestuotteiden ja sairaalatarvikkeiden innovaatioita, joita pystymme tuomaan suomalaisten käyttöön. Vapaa-ajalla liikun sekä urheilen, ja kesäisin minut löytää mökkirannasta tai uimastadionilta.

Aarno Tammela, toimitusjohtaja
040 041 0959

Olen ollut mukana Pharmanovan toiminnassa sen perustamisesta lähtien, ja tällä hetkellä vastaan yhtiön hallinnosta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Pharmanova tunnetaan joustavasta ja nopeasta reagoinnista asiakkaiden tarpeisiin, ja minun tehtäväni on varmistaa, että palvelumme taso pysyy korkealla. Vapaa-ajalla viihdyn purjeveneessä Itämeren aalloilla.